TeamTrade - Premier Socktape - Subsports

Teamtrade is de importeur van Premier Socktape en Subsports. Wij zijn gespecialiseerd in professionele sportproducten. Teamtrade staat voor 'slimme' materialen en accessoires, topproducten die stuk voor stuk het comfort en de prestaties weten te verbeteren. Bij Teamtrade kunnen we u alles vertellen over deze marktinnovaties en de potentie voor de Nederlandse sportmarkt. Sport is onze passie!

Wij zijn de officiele Nederlandse importeur en distributeur van Premier Socktape sportaccessoires en Subsports performance wear. In 2013 hebben wij de Team-Box ontwikkeld, de duurzame oplossing voor opslag en transport van teamkleding. Naast deze producten zijn wij leverancier van trainingskleding, Samba voetballen en hebben wij een uitgebreide lijn sportnetten zoals doelnetten, vangnetten en tennisdoeken in het assortiment. Wanneer u meer wilt weten over onze producten dan komen wij graag bij u langs.

In onze webshop kunt u ook als particulier diverse producten bestellen, zoals de prodcuten van Premier Socktape en Subsports.