TeamTrade - Premier Socktape - Subsports
comfort and performance in sports

ONS BEDRIJF

Even voorstellen....

TeamTrade.nl is opgericht in de zomer van 2008, komend jaar bestaan wij alweer 10 jaar, en dat kan natuurlijk alleen wanneer onze klanten vertrouwen hebben in onze producten en onze mensen. In 2008 zijn wij begonnen met de verkoop van Premier Socktape, een klein sportmerk uit Engeland die kousentape en innovatieve sportaccessoires ontwikkeld. Na een stroef begin heeft de verkoop van Premier Socktape de laatste 5 jaar ontzettend veel progressie geboekt, er is dan ook bijna geen enkele professionele voetbalclub in Europa die geen gebruik maakt van de producten van Premier Socktape. Wij zijn er dan ook met recht trots op dat wij de officiële distribiteur zijn van Nederland en Duitsland.

In de loop der jaren is er bij TeamTrade constant verandering geweest, nieuwe merken en producten zijn er bij gekomen en van sommige hebben wij afscheid genomen. Wat voor ons belangrijk is bij het selecteren van nieuwe merken en producten zijn de prijs/kwaliteits verhouding en het unieke karakter van het merk of product. Producten die aan deze eisen voldoen komen bij TeamTrade in het assortiment. Dit zijn over het algemeen niet de bekende merken maar wel net zo goed. 

De verkoop van het merk Premier Socktape gaat via onze partners waar wij bijzonder trots op zijn, tevens bieden wij de producten ook via onze eigen teamtradewebshop.nl aan.  

Wij willen hoogwaardige producten verkopen tegen een eerlijke prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo te zien is dit een gouden formule, want ons bedrijf groeit elk jaar.